zoeken accomodaties om te overnachten

Hotel Brasserie de Reiskoffer in Bosschenhoofd

Golden Tulip Hotel De Reiskoffer is een 4-sterren hotel in een voormalig klooster. Deze locatie is geschikt voor zakelijke bijeenkomsten, bedrijfsfeesten of een weekendje weg.

Jachthaven en kade Oudenbosch

De jachthaven van Oudenbosch beschikt over honderd ligplaatsen en goede sanitaire voorzieningen. In de directe omgeving is ook een tankstation en een scheepsreparatiebedrijf aanwezig. De jachthaven biedt de mogelijkheid om een jaarplaats te huren of te kiezen voor het zomer- of winterseizoen.

Bovendonk, Conferentiecentrum, Hotel & Brasserie in Hoeven

Bovendonk is een bijzondere locatie in Hoeven, centraal gelegen tussen de randstad en Brussel. Deze inspiratievolle, historische plek leent zich uitstekend voor bijzondere feestelijke en zakelijke gelegenheden die vragen om speciale aandacht.

chalet op Molecaten Park Bosbad Hoeven

In de bosrijke landelijke omgeving van Bourgondisch West-Brabant ligt (al meer dan 50 jaar!) Molecaten Park Bosbad Hoeven. Een fantastische familiecamping met het spectaculaire waterspeelpark Splesj (gratis toegang voor gasten en in 2017 geopend van 22 april t/m 3 september) en grote binnenspeeltuin.

Pagina's